En byggfirma att lita på!

Hej alla och välkomna till min designblogg! Dagens inlägg handlar om en byggfirma i Karlskoga. Ni är rätt många som följer mig, och jag tycker att det är sjukt roligt. Med det kommer ju såklart ett visst ansvar, men det är inga problem för min del. Jag tycker om att skriva för er, men också för mig själv. När det gäller design är ju nästan allt tillåtet, och därför är det kul att både prata om trender men också visa sånt man själv designat. Den här bloggen är en plats för kreativitet! Ingen ska känna sig hindrad här! Jag kommer dock idag som sagt inte att ägna mitt inlägg åt just design. Men det hör ändå till ämnet – byggfirmor! Alla designers måste ha ett bra samarbete med en eller flera byggfirmor, som kan förverkliga de idéer som existerar i våra huvuden. Det är precis det jag har tillsammans med Nordic ProBygg AB. Jag kom i kontakt med dem för flera år sedan i samband med en renovering som vi gjorde i hemmet. De utförde renoveringen med bravur och det var sannerligen med ett resultat som höjde på ögonbrynen. Jag har aldrig fått så många komplimanger för något som för just det projektet! Det var då jag insåg att jag ville samarbeta med dem på fler kommande projekt, och jag kände mig säker och trygg med deras utförande och service.

Företaget består av ett gäng proffsiga och noggranna snickare och byggare som på riktigt verkar brinna för sitt arbete. Därför vill jag nu tipsa er andra om detta företag – ska ni renovera eller bygga nytt hemma, är detta företaget för er.