En mysig inredningsbutik

Hej alla fantastiska läsare och varmt välkomna tillbaka till mig och min blogg! I dagens inlägg vill jag tipsa er om en butik som jag kommit att hitta för inte så länge sedan. Jag tycker att det finns ont om inredningsbutiker i här i Ljusdal, därför blev jag riktigt glad när jag hittade just Gunilla Zetterman Design & Inredning AB. NI är många som tycker om mina inlägg om just inredning, och ni är även många som ber mig om tips om vart jag köper min inredning. Gunilla Zetterman Design & Inredning AB är en fantastiskt mysig butik och jag vill idag tipsa mina läsare om denna butik, främst för er som befinner sig i Ljusdal, Hudiksvall eller Bollnäs med omnejd. Kvalitén på produkterna är fantastiskt, och företaget har noggrant valt ut de produkter som finns att köpa i butiken. Gunilla Zetterman Design & Inredning AB har verkligen allt som man kan kommas att behöva och vilja ha, och jag hittar alltid någonting jag vill köpa när jag besöker butiken.

Personalen är otroligt trevliga, och fokuserar på att ge alla sina kunder den bästa servicen. Deras ambition är att alla kunder ska bli sp nöjda som möjligt och att alla kunder ska få den hjälp som de behöver. Då jag tidigare inte hittat någon butik som jag verkligen har den inredning som jag är ute efter, är jag otroligt tacksam över att jag nu hittat denna mysiga butik, då alltså Gunilla Zetterman Design & Inredning AB. Jag har handlat så mycket inredning det senaste att min sambo håller på att bli tokig på mig, det finns så mycket jag vill köpa med mig hem. Jag kommer definitivt fortsätta att vända mig till Gunilla Zetterman Design & Inredning AB när jag vill ha hjälp med någonting inom heminredning, då jag tycker att detta företag är det bästa när det kommer till både utbud och kundservice.