Jag provade på lashlift

Hej åter igen, alla mina fina och fantastiska läsare, och välkomna tillbaka till ännu ett inlägg här på min blogg! I det här inlägget idag så hade jag tänkt att jag skulle ta och skriva lite om en sak som har dykt upp allt mer och mer nere i mina kommentarsfält här på bloggen och jag tycker att det verkligen är jättekul att det faktiskt har gjort det. Det handlar nämligen om det här med min lashlift i Eskilstuna som jag gjorde för inte så himla länge sedan. Jag nämnde ju dock detta lite kort i ett annat inlägg och då var det många som reagerade positivt till detta och ville veta mer helt enkelt.

Företaget som jag valde att vända mig till efter att ha blivit rekommenderad dem av en kompis heter inget mindre än Henrietta Beauty & Wellness och de erbjuder även behandlingar som tandblekning. Jag tycker verkligen att Henrietta Beauty & Wellness är hur duktiga som helst när det kommer till det som de gör, vilket enligt mig är att få folk att känna sig vackra. Jag la ju ut bilder efter mitt lashlift och det var så himla många komplimanger som jag fick från det och jag tyckte verkligen att det var så himla skönt och roligt att få höra så snälla ord. Mina fransar är ju liksom inget speciellt i vanliga fall, men med det här lashliftet så blev dem verkligen hur snygga som helst. Nu så ska jag dock inte tjata på allt för mycket då jag egentligen ville hålla det här inlägget rätt så kort. Ha det nu så bra så länge, så hörs vi ju av snart igen! Jag hoppas att det här kommer att kunna vara till så stor hjälp som möjligt.